Νέα – Ανακοινώσεις

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και μέγα χορηγό την ΚΡΕΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΟΣΣΥΒΑ ΑΕ έλαβε μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό “World Chefs Championship” που έλαβε χώρα στις 24-27 Νοεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη.

 Ο Chef Χριστογιάννης Ηλίας συνεργάτης της εταιρίας ΚΟΣΣΥΒΑ απέσπασε την δεύτερη θέση παίρνοντας το αργυρό μετάλλιο.

Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας
Τεράστια επιτυχία από την ελληνική αγωνιστικής ομάδας

Το Ελληνικό Gastronomy team αποτελούσαν:
1) Αρχηγός αποστολής και διεθνής Κριτής διαγωνισμού Δίγκας Στυλιανός
2) Τεχνικός σύμβουλος και διεθνής κριτής διαγωνισμού Λορέντζος Γεώργιος
3) Αγωνιστικό Gastronomy  team Χριστογιάννης Ηλίας
4) Αγωνιστικό team Τσιτσινούδη Μαγδαληνή
5) Αγωνιστικό team Κλεισούρα Ευαγγελία

Μέσα σε 38 χώρες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό κατάφερε να αποσπάσει τρία σημαντικά μετάλλια σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες.

Ποιο συγκεκριμένα στην κατηγορία κρέας με μία υπέροχη παρασκευή με αρνί του Chef κυρίου Χριστογιάννη Ηλία απέσπασε την δεύτερη θέση παίρνοντας το αργυρό μετάλλιο.

Στην κατηγορία γλυκό εστιατορίου διέπρεψε η Chef κυρία Κλεισούρα Ευαγγελία με την υπέροχη Παρασκευή ενός πρωτότυπου γλυκού με τραχανά και ρόδι φέρνοντας την δεύτερη στην κατηγορία της και αποσπώντας ένα αργυρό μετάλλιο ακόμα για την χώρα μας.

Στην κατηγορία ψάρι με μια ευφάνταστη συνταγή όλο αρώματα η κυρία Τσιτσινούδη Μαγδαληνή έφερε το τρίτο μετάλλιο στην τρίτη θέση παρασκευάζοντας ένα λουκάνικο θαλασσινών με μια υπέροχη σάλτσα εσπεριδοειδών.

Μια τεράστια επιτυχία από την ελληνική αγωνιστική ομάδα γαστρονομίας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας που κάνει τους Έλληνες περήφανους που ανεβάζει ακόμα περισσότερο το γόητρο της ελληνικής γαστρονομίας στον κόσμο.

Είμαστε περήφανοι που ο συνεργάτης μας και για πολλά χρόνια υπεύθυνος κρεατοσκευασμάτων στην εταιρεία μας, Chef Χριστογιάννης  Ηλίας, εκπροσώπησε την Ελλάδα μας και της χάρισε το αργυρό μετάλλιο με μια υπέροχη παρασκευή με αρνί…..με Άρωμα Ελλάδας από την Κρεατεμπορική Κόσσυβας ΑΕ  .

Η προώθηση της Ελλάδας ως γαστρονομικός προορισμός είναι μία στρατηγική επιλογή με σχεδιασμό που ακολουθούμε επιμελώς πολλά χρόνια .

Το γαστρονομικό ταξίδι της πατρίδας μας  συνεχίζεται…

Για την ΚΡΕΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΟΣΣΥΒΑΣ ΑΕ

Βασίλης και Ηλίας Κόσσυβας

Translate »
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide