Η φιλοσοφία μας

Οι προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού και οι υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας αποτελούν κινητήριο δύναμη και επιβράβευση για την εταιρία μας! Με εμπειρία, μεράκι, γνώση, άριστες πρώτες ύλες αλλά και διαρκή επένδυση στο μηχανολογικό μας εξοπλισμό σε συνδυασμό με τον ιδιόκτητο στόλο φορτηγών- ψυγείων, καταφέραμε να ταυτίσουμε το εκλεκτό και ποιοτικό κρέας με το όνομά μας: ΑΦΟΙ ΚΟΣΣΥΒΑ Α.Ε.

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ  ΚΡΕΑΤΟΣ

Δυναμικό επιχείρησης

Η εταιρία μας αποτελεί μία δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση που αξιοποιεί και εξελίσσει την παραδοσιακή τεχνογνωσία με την βοήθεια του άριστου τεχνολογικού εξοπλισμού που διαθέτει και έχει θέσει ως στρατηγικό στόχο την παραγωγή προϊόντων κρέατος άριστης ποιότητας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του καταναλωτικού κοινού και των πελατών μας. Η επεξεργασία των προϊόντων κρέατος γίνεται στις εγκαταστάσεις μας, σύμφωνα με την εθνική και κοινοτική νομοθεσία, εφαρμόζοντας σύστημα διασφάλισης ποιότητας HACCP και πιστοποίηση ISO για την παραγωγή ασφαλέστερων προϊόντων υψηλής ποιότητας.
Η διακίνηση & διάθεση των προϊόντων μας γίνεται με τον ιδιόκτητο στόλο φορτηγών – ψυγείων της εταιρίας μας, μέσω ενός σύγχρονου & ευέλικτου δικτύου διανομής που εξασφαλίζει την άμεση & εγγυημένη παράδοση των προϊόντων κρέατος στους πελάτες μας. Με γνώμονα την άριστη ποιότητα στην κατάλληλη τιμή αναπτύσσουμε συνεργασίες με τις καλύτερες φάρμες σε όλο τον κόσμο.

Translate »