Εισάγετε από τα καλύτερα σφαγεία της Ευρώπης Εισάγετε από τα καλύτερα σφαγεία της Ευρώπης Φτιαγμένα με επιλεγμένα υλικά

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η «ΚΟΣΣΥΒΑΣ Α.Ε.» είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο της επεξεργασίας και εμπορίας κρεάτων.

Το ξεκίνημα έκανε το 1965 ο Αθανάσιος Κόσσυβας, όταν δημιούργησε στο Ξηροπήγαδο Αρκαδίας την πρώτη μονάδα παραγωγής κοτόπουλων, η οποία προμήθευε τη γύρω περιοχή.

Οι υιοί, Βασίλης και Ηλίας Κόσσυβας, αναλαμβάνουν το 1989 να συνεχίσουν το έργο του πατέρα τους αξιοποιώντας και εξελίσσοντας την παραδοσιακή τεχνογνωσία που τους κληρονόμησε, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη επιστημονική γνώση, με τον πρωτοποριακό εξοπλισμό και με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Η επιχείρηση αρχικά επεκτείνεται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου πουλερικών εφοδιάζοντας την ευρύτερη περιοχή.

Το 1997 είναι χρονιά-σταθμός για την επιχείρηση, καθώς από τη μια εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων της με χοιρινό και μοσχαρίσιο κρέας, θέλοντας να καλύψει το σύνολο των αναγκών του καταναλωτικού κοινού και από την άλλη εγκαινιάζει το πρώτο της υποκατάστημα στο Ναύπλιο. Το 2005 η επιχείρηση, ακολουθώντας ένα πλάνο ανάπτυξης που σκοπό έχει την αύξηση των πωλήσεων και τη διεύρυνση του δικτύου διανομής και συνεργατών, μεταφέρει την έδρα της στο Άστρος Αρκαδίας και μετατρέπεται σε ανώνυμη εταιρεία.